Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  
Listopad 2024
PonWtoSroCzwPiąSobNie
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
The most tagged members
No user
The most tagged keywords

Share

Miejsce - Plaża

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AutorWiadomość
LugiaFly

LugiaFly

Female

Liczba postów : 17196
Szacunek na dzielni : 7

Miejsce - Plaża - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 8:12 pm

- Nie ma... - Victini się rozpłakał..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

Liczba postów : 11094
Szacunek na dzielni : 5

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 8:13 pm

spokojnie coś sięwymyśli
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 8:13 pm

Victini dalej płacze..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 8:14 pm

ona tam jest...
czyli musimy ją...
nie mogę nawet tego powiedzieć
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 8:50 pm

- Ale.. ale jest jedna dobra rzecz.. - powiedział Victini.. - Ona z nim walczy.. Więc.. więc może uda jej się go wygonić..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 8:51 pm

mam nadzieje na razie musimy stad iść bo nas znajdzie i co będzie
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 8:53 pm

- Nie chcę myśleć.. - powiedział Victini smutno..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 8:57 pm

no trudno kiedyś ona go pokona...
sam w to nie wierzę
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 8:58 pm

Usłyszeliście kłótnie.. O dziwo.. Był to głos jednej.. Znajomej wam osoby..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 8:59 pm

lugia?
chowa się jeszcze bardziej żeby nikt go nie widział
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:02 pm

Tym razem nie widziałeś jej jako zwykłą dziewczynę.. Tylko jako Darkrai.. Było tak jak poprzednio.. Trzymała się za głowę i miotała na wszelkie możliwe strony... Prawdopodobnie walczy z Darkraiem w swojej własnej głowie..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:03 pm

momentami widzę ją normlanie ale chyba ona nei da sobie rady
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:06 pm

Usłyszałeś krzyk.. - Zostaw mnie!! - chwila ciszy.. Kolejny krzyk - Wyłaź z mojej głowy!! - w każdym z nich było coraz więcej bólu.. - Niee!!.. - znów złapała się za miejsce w którym znajdowało się serce.. - Przestań!! Nie.. nie mogę.. nie mogę oddychać.. - mówiła słabo..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:07 pm

urk aż mam chęć jej pomóc vicktini mam jej pomóc?
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:09 pm

- Nie dasz rady! - powiedział - On cie zabije! - w tej chwili usłyszałeś kolejny krzyk - Przestań!! Boli coraz bardziej!! - na jej twarzy malował się ból.. W najgorszej swojej postaci..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:11 pm

mmm ale nie mogę nic nei robić ona tam zginie!
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:45 pm

Tymczasem w głowie Lugii... Zostaw mnie!! Nic z tego.. Wyłaź z mojej głowy!! Och.. Nie chcesz tu mnie.. Będzie kara! Niee!!.. - złowieszczy śmiech Darkraia.. Przestań!! Nie.. nie mogę.. nie mogę oddychać.. Widzę, że ci się to podoba.. - kolejny złowieszczy śmiech - Przestań!! Boli coraz bardziej!!
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:48 pm

hm może jednak spróbuję bo ona tam cierpi on ją zabije a ja nic? ja tak nei mogę poczucie winy będzie mnie dręczyć victini
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:51 pm

Victini popatrzył na ciebie.. Nie znał was tak dobrze.. - Rozum mówi zostań i ratuj swoje życie.. Serce by ratować ją.. To twój wybór.. - powiedział - Jesteś dla niej za miły i za opiekuńczy by to była tylko przyjaźń.. - powiedział Vistini.. Spojrzał na ciebie jednym okiem.. Drugie miał zamknięte..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:53 pm

walnął go
to moja koleżanka i nie pozwolę by zginęła na moich oczach czy ty byś nic nie robił gdybyś widział umierającego pokemona bo go trener dręczy?
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:55 pm

- Ała.. To bolało! - powiedział - Trener i pokemon to całkiem inna sytuacja.. Ale ja nie zmienię zdania.. - powiedział - A teraz zrób co uważasz..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:57 pm

a to jest pokemon i trener i nie odwracaj kota ogonem bo jak ty byś ratował innego pokemona to ja miałbym mówić że go kochasz? tak to wygląda
aż chciał tam pójść ale coś go trzymało
ja nie dam rady ja tam nei idę
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 9:59 pm

- Tak jak mówiłem.. Rozum mówi uciekaj, a serce ratuj ją.. - powiedział.. - Ty musisz dokonać wyboru.. - po tych słowach usłyszałeś kolejny krzyk.. - Przestań!!
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 10:00 pm

nawet jak cośwybiorę to nie zrobię nic boję się
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitimeSob Mar 30, 2013 10:04 pm

- Strach to może i jedna z przeszkód.. - powiedział - Ja też się boje.. Wielu rzeczy.. Nawet Zekroma i Reshirama.. Mimo wszystko w obronie kogoś ważnego dla mnie pokonuje ten strach.. - powiedział - Widziałem dobrze jak wczoraj ona ratowała ci, życie.. Mimo iż w jej oczach widziałem strach ona dalej walczyła z tymi smokami.. Zrób to co ona.. Pomóż jej.. - powiedział.. Znów usłyszeliście krzyk - Nie wytrzymam tego dłużej!! Niech ktoś mi pomoże!! - krzyk był pełen bólu..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 8 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Miejsce - Plaża
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 8 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Miejsce - Plaża
» Miejsce - Las