|
|
Autor | Wiadomość |
---|
beapas3
Liczba postów : 606 Szacunek na dzielni : 0
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:04 pm | |
| poszedłęm spac pod drzewem |
|
| |
Rafik
Liczba postów : 2127 Szacunek na dzielni : 1
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:05 pm | |
| Biegnie w stronę legendy. |
|
| |
Unorthodox
Liczba postów : 5460 Szacunek na dzielni : 1
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:06 pm | |
| Poszedłem byle dalej od Rayquazy, cały czas mając Cleffę na rękach.
Ostatnio zmieniony przez Unorthodox dnia Sro Mar 20, 2013 10:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Johu
Liczba postów : 53 Szacunek na dzielni : 0
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:07 pm | |
| Trener z pokemonem na rękach i resztą przy boku natychmiast pobiegł na miejsce zobaczyć o co chodzi. - Kiedy już dotrzemy, ostrożnie. Może być niebezpieczny - Poinformował pokemony. |
|
| |
Lopunny
Liczba postów : 6687 Szacunek na dzielni : 2 Age : 28
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:21 pm | |
| Bea Spisz
Rafik i Johu Widzicie Rayquaze która zamyka trenera w kręgu ze swojego ciała.
Un Cleffa czuje się bardzo bezpiecznie. CIeszy się ze się oddalacie od tego pokemona.
|
|
| |
Johu
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:24 pm | |
| - Hej! Nic ci nie jest!? - Zawołał szybko trener. - Cholera! To coś go zamorduje! Musimy go ratować! - Krzyknął do drugiego trenera, którego zauważył na miejscu. Pierwszy raz aż tak się martwił o los innej osoby. Nie wiedział czemu, ale wygląda na to, że pokemony mają na niego bardzo dobry wpływ. - Słuchaj, musimy go wyciągnąć i uciekać jak najszybciej. |
|
| |
Unorthodox
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:25 pm | |
| - Pora odnaleźć twoją rodzinę Cleffo.. - powiedział do pokemona i szedł przed siebie. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:32 pm | |
| Johu Trenera zmrozilo ze strachu( Tego co byl przy tobie) Rayquaza zaciesnia krąg. Chyba chce zgnieść tego człowieka jak w w 4 ścianach które go poprostu rozgniotą.
Uno Cleffa pokazuje ksiezyc.... Chyba nie wroci do domu.... |
|
| |
Unorthodox
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:36 pm | |
| - Może i jesteś z kosmosu, ale na Ziemii na pewno są też inne Cleffy i Clefairy.. - powiedział i udał się dalej. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:40 pm | |
| Uno Cleffa nie chce szukac nikogo... Juz znalazla rodzine.... |
|
| |
Johu
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:40 pm | |
| - Ja pier... - Szepnął. - Jest chyba tylko 1 wyjście. Szybko użył PokeDex'a, aby poznać ataki spotkanego niedawno małego pokemona, po czym powiedział: - Gligar, użyj X-Scisors, po czym odleć od wrogiego pokemona! Atakuj z dala od końca ciała, aby nie odbił cię "ogonem"! Ty Pikachu użyj ThunderBolt z całej siły w ten punkt, w który atakuje reszta, a Geodude tackle niedaleko tego punktu! - Zawołał - A ty mały, nie bój się. Wszystko będzie w porządku. Niesamowicie martwił się o swoje pokemony. Wiedział, że jest to potężny pokemon. Mimo to musiał ocalić tego trenera. - Wytrzymaj jeszcze chwilę! - Zawołał |
|
| |
Unorthodox
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:41 pm | |
| - Tak, to gdzie jest ? - spytał się pokemona. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:44 pm | |
| Johu Rayquaza przerwala swoj zamiar. Zwrocila na ciebie uwage. Chce abyś zapamietał to końca zycia jaki błąd popełniłeś.
Un CLeffa poprostu sie przytula. |
|
| |
Tchomer
Liczba postów : 5950 Szacunek na dzielni : -1
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:48 pm | |
| Idę do Wertanii... Przy okazji szukam pokemonów... |
|
| |
Unorthodox
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:49 pm | |
| - Rozumiem.. - położył ją na ziemię. - Więc chcesz być moim pokemonem ? |
|
| |
Johu
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:52 pm | |
| - No, chodź. Uratowałem go, tego chciałem. - Powiedział trener. Bał się niesamowicie, ale wiedział, że nie może tego okazać. Nie jest w stanie uciec, jedyne co może robić to próbować walczyć i czekać na pomoc, bo to oczywiste, że go nie pokona. * Boże, pomóż mi, nie daj tu zginąć mnie, ani moim pokemonom * - Pomodlił się w duszy. Wziął głęboki wdech, po czym powiedział: - Wszyscy, powrót! - I cofnął ich do balli. Następnie wyciągnął pusty pokeball i stuknął Azurilla w głowę. - Tu będziesz bezpieczny. Nie chcę, żeby coś ci się stało. - Wyszeptał. Stał tam, na przeciwko wielkiego pokemona smoka, którego nazywano "legendarnym". Lecz wpadł na pomysł. Wypuścił wszystkich ponownie, po czym odrzucił balle za siebie, gdzieś w krzaki. Wziął Azurilla na ręce, aby go chronić, i trzymał pokemony blisko siebie.
|
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:56 pm | |
| Tumosz Idziesz spokojnie jest ogromny wiatr. Zaczyna padać.
Un Cleffa się zgadza.Zaczyna Padać.
Johu Rayquaza widzi że coś kombinujesz bez chwili zwłoki uderzyła w was ogonem. Kiedy to się stało pozarła Azurilla i zniknela.... Po chwili pada deszcz... niebo placze....... Rayquaza naprawde spowodowala ze nigdy tego nie zapomnisz....
|
|
| |
Unorthodox
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:57 pm | |
| Dotknąłem ją lekko pokeballem. |
|
| |
Tchomer
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 10:58 pm | |
| Co się dzieje ale pada jaki wiatr ! Co to jest? |
|
| |
Johu
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 11:01 pm | |
| - NIE! - Zawołał trener i poleciał w kierunku pokemona. - Dlaczego właśnie on?! Dopiero co go przygarnąłem, a teraz on go zabrał?! - Zakrzyczał z wściekłością. Nie... Johu wiedział, że nie odpuści... Musiał jak najprędzej znaleźć Rayquazę i zemścić się, bo na ratunek było już raczej zbyt późno... Upadł na ziemię i zaczął walić w nią pięściami... Podniósł porzucone balle, i cofnął wszystkich. * Wysłałbym Gligara, ale nie mogę stracić też jego. * Trener położył się na ziemi w deszczu. Nawet kiedy próbował nie był w stanie wstać. Pokemon zaufał mu, a on naraził jego życie, przez co zginął... Nie mógł sobie tego wybaczyć. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 11:06 pm | |
| Un Gratulacje złapałeś Shiny Cleffe
Tumosz Widzisz Rayquaze która leci na niebie. Z jej paszczy było slychac przerazliwy placz.
Johu W twoich myslach dalej sie panoszy przerazliwy pisk Azurilla kiedy zostal stracony... |
|
| |
Tchomer
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 11:08 pm | |
| Hej co to było zauważyłem małego Azurilla! Bojąc się o życie swoje i pokemonów idę dalej...
Ostatnio zmieniony przez tumosz dnia Sro Mar 20, 2013 11:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Johu
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 11:08 pm | |
| Nie mógł się podnieść... Był w koszmarnym stanie psychicznym... Wiedział, że nie da się go już uratować, i że nie będzie w stanie go pomścić... Chciał umrzeć. Przez niego niewinny pokemon został zabity, a on Pokemony traktował ponad ludzi. - To moja wina... Nie potrzebnie tam szedłem... - Mówił do siebie... Trenerzy dalej byli sparaliżowani strachem. Dosłownie. On za to umierał psychicznie. |
|
| |
Unorthodox
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 11:10 pm | |
| Poszukałem jakiejś jaskini by schronić się przed deszczem.. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 11:26 pm | |
| Johu Twoje cierpienie wyczuła dzika Dostajesz wizje ze Azurill po urodzeniu zostal opuszczony i glodowal. Zobaczyles go kiedy uciekal z domu. Gardevoir wyjasnia ci z ejest w lepszym miejscu. A przynajmniej lada moment bedzie.... Un Deszcze okropnie leje. Tumosz Placz ucichl... Z pyska Rayquazy wyleciala kropla krwi.... |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Podróż między miastami | |
| |
|
| |
|