|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Johu
Liczba postów : 53 Szacunek na dzielni : 0
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:34 pm | |
| Trener był zszokowany. - Jak do cholery mam was nauczyć czytać? - Zapytał z lekko roześmianym głosem. - Nie wiem czy wy jesteście chociażby w stanie się tego nauczyć. Nie wiedział co ma robić. Na pewno nie był w stanie ich tego nauczyć. - Może zamiast tego poszukamy pokemonów do walki? - Zapytał błagalnie. |
|
| |
Rafik
Liczba postów : 2127 Szacunek na dzielni : 1
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:35 pm | |
| |
|
| |
Unorthodox
Liczba postów : 5460 Szacunek na dzielni : 1
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:36 pm | |
| Wziąłem go na ręce i próbowałem uspokoić jakoś.. śpiewając mu kołysanki. |
|
| |
Lopunny
Liczba postów : 6687 Szacunek na dzielni : 2 Age : 28
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:42 pm | |
| Mike Pokemon wyjmuje obie lapki i oglada je swoimi błyszczącymi z zachwytu oczkami. Zaczyna się usmiechac i pokolei wyjmuje paluszki. 1....2....3. ZNa Lick i 2 nieznane ci ruchy.
Magda Jedziesz dalej na slowpoku. Ku twemu zdziwieniu jedziesz na nim mimo to ze droga z lodu się skończyła.
Johu Pokemony mogą się nauczyć nawet mowić. Twerdzą że jest to możliwe jeśli się wysilisz. Nie chodzi tu o czytanie ludzkim glosem.
Un Shiny CLeffa zasypia. Przesłodko rusza nóżkami i łapkami przez sen i się usmiecha. Ciekawe co się jej sni....
Rafik Kiedy przejęłam PMM tlumaczono mi na chacie co kto robi. Nie wyjasniles mi to nie wiem co robisz. |
|
| |
Mike
Liczba postów : 11521 Szacunek na dzielni : -2 Age : 23
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:44 pm | |
| Ok może jak kiedyś nauczysz się jeszcze 3 ewoloujesz ale to nie teraz wybieram cie Cryogonal nie wiesz czy w tej grocie mogą żyć dzikie pokemony do złapania?
|
|
| |
bartek1209
Liczba postów : 677 Szacunek na dzielni : 0
| Stojcie ! prosze was znencajcie sie nad tym czlowiekiem pokazal na rafika ale nie miedzy soba a tak wogole chce ktos z was powalczyc 1 vs 1? |
|
| |
Applejacks
Liczba postów : 10125 Szacunek na dzielni : 7 Age : 27
| Troche to dziwne ale nie bd marudzić i jade dalje |
|
| |
Unorthodox
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:45 pm | |
| Położyłem ją lekko na trawie i czekałem aż się obudzi.. |
|
| |
Johu
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:45 pm | |
| - Jak mam was nauczyć czytać pokemonowym głosem, skoro nie znam waszego języka? - Powiedział - Ehh... Macie tu książkę... Będę wam pokazywał poszczególne litery i mówił jak je czytać. Po czym zaczął pokazywać litery od A do Ż łącznie z ich wymową. - A teraz reszty nauczcie się sami - Powiedział |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:53 pm | |
| Mike Misiu chce wyjść z jaskini. Zimno mu i boi sie ciemności. Zaczyna troche płakać. Bartek Nie sluchaly cię. Walczyły dalej. Magda Pełno pokemonów zafascynowało to co robi Slowpoke. Przybyły bo chciały się dowiedzieć jak on to robi. Un Pokemon zaczyna się trząść. Zimno jej. Johu Pokemony się poddały. Stwierdziły że nie chcą jednak czytać. Wolą abyś ty im czytał na przyszłóć. Rafik Nie mozesz ni zrobic. Pokemony zaciekle walczą. |
|
| |
Applejacks
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:54 pm | |
| Witaj malutki, chcesz się dowiedzieć jak on to robi? Slowpoke wytłumacz mu |
|
| |
Mike
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:54 pm | |
| Cicho cicho cicho Cryogonal poszukaj bezpiecznego wyjścia. |
|
| |
Unorthodox
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:55 pm | |
| Wziąłem liście z drzew i przykryłem ją nimi.. |
|
| |
Johu
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 6:58 pm | |
| - Tak też myślałem. - Powiedział z uśmiechem. - W takim razie wyruszamy poszukać Pokemonów do drużyny, tak? - Rzucił. Wyruszył więc wraz z kompanami w poszukiwaniu nowych członków drużyny. Szukał głównie pokemonów wodnych oraz trawiastych. |
|
| |
LugiaFly
Liczba postów : 17196 Szacunek na dzielni : 7
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:02 pm | |
| - Ciekawe? Skad wziął tu sie Moon Stone? - powiedziała do siebie - MOże ktos go zgubił? POszukajmy! - powiedziała do pokemonów i zaczyna szukac... |
|
| |
Rafik
Liczba postów : 2127 Szacunek na dzielni : 1
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:02 pm | |
| Więc bulbasaur, trubbish, magby atakujcie! |
|
| |
bartek1209
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:16 pm | |
| Nie walczcie ze soba prosze was ! znecajcie sie nad tamtym czlowiekiem okazalem na rarika |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:41 pm | |
| Magda Slowpoke się usmiechnął. Executte nie znióśł tego.... Niech ziemia mu lekką będzie.... Zadowolony z ebedzie jajeczniczka zjawia się Mike Misiaczek się bardzo bał. Przytulal się z całych sił. Wyjścia nie było nigdzie w okolicy. Cryogonal nie mógł znieść tego że zawiódł. Un Liście zdmuchnął wiatr. Cleffa znowu marzła. Lugia Delcatty oberwała Meteorytem z orbity księżyca. Zginela i ozywilo ją Moon Stone które spadło na placek z Kota. Rafik Wszystkie 6 pokemonów wałczyło między sobą. Twoje też, ale nie wiesz czemu. Bartek Teraz walczy 6 pokemonów. Nastąpił chaos. Johu Byl tylko ten pokemon typu Normalnego. KOMUNITAK Bardzo latwo zauważam ludzi mających Avatar. Kto ma avatara ma 50% mniej na to że zostanie pominięty.
Ostatnio zmieniony przez Lopunny dnia Sro Mar 20, 2013 7:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Applejacks
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:43 pm | |
| |
|
| |
Mike
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:44 pm | |
| Spokojnie wszyscy Tediurssa jak wejdziesz do pokeballa to będzie ci ciepło gdy będzie cieplej to ciebie wybiorę, podał mu pokeball. Cryogonal sprawdź czy tam nadal jest zespół zeR jeżeli ciebie zauważą to ice beam i chroń się light screen uważaj. Trzyma pokeballa dla Tediurssy. |
|
| |
Unorthodox
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:44 pm | |
| Wypuściłem Cyndaquila. - Cyndaquil ogrzej Cleffę i wytwórz ogień na grzebiecie tak długo jak się da.. |
|
| |
Johu
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:51 pm | |
| Trener nareszcie zobaczył 1 pokemona. Był on bardzo słodki, ale jak to zwykle bywa po ewolucji byłby zapewne potężny. Trener postanowił go więc złapać. - Witaj mały, co tu robisz? - Zapytał. |
|
| |
bartek1209
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:53 pm | |
| Spokoj ! Mam do was sprawe tylko mnie posłuchajcie ! |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:56 pm | |
| Magda Charizard dobrał się. WIdok był nieprzyjemny. Oddalacie się od tego miejsca w dalszym ciągu zbliżająć się do Safranii. Jesteście juz bardzo blisko.
Mike Misio nie chciał być ani na chwile sam oraz nie chciał opuścic twoich ramion. Przytulal się do ciebie nie chciał się oddalać.
Un Cyndaquil tak zrobil. Cleffa spokojnie spi.
Johu Pokemon się zaśmiał. Chyba nie rozumie za wile. Jest dzieckiem.
Bartek Pokemony były wyczerpane. Zaczęły cie sluchać. |
|
| |
Applejacks
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Mar 20, 2013 7:57 pm | |
| Glaceon już prawie jesteśmy poszukamy czegoś na targu |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Podróż między miastami | |
| |