Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  
Listopad 2024
PonWtoSroCzwPiąSobNie
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
The most tagged members
No user
The most tagged keywords

Share

Podróż między miastami

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
AutorWiadomość
Johu

Johu

Liczba postów : 53
Szacunek na dzielni : 0

Podróż między miastami - Page 32 Empty
PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:34 pm

Trener był zszokowany.
- Jak do cholery mam was nauczyć czytać? - Zapytał z lekko roześmianym głosem. - Nie wiem czy wy jesteście chociażby w stanie się tego nauczyć.
Nie wiedział co ma robić. Na pewno nie był w stanie ich tego nauczyć.
- Może zamiast tego poszukamy pokemonów do walki? - Zapytał błagalnie.
Powrót do góry Go down
Rafik

Rafik

Liczba postów : 2127
Szacunek na dzielni : 1

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:35 pm

A o mnie zapomniałaś?
Powrót do góry Go down
Unorthodox

Unorthodox

Male

Liczba postów : 5460

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:36 pm

Wziąłem go na ręce i próbowałem uspokoić jakoś.. śpiewając mu kołysanki.
Powrót do góry Go down
Lopunny

Lopunny

Female

Liczba postów : 6687
Szacunek na dzielni : 2

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:42 pm

Mike
Pokemon wyjmuje obie lapki i oglada je swoimi błyszczącymi z zachwytu oczkami. Zaczyna się usmiechac i pokolei wyjmuje paluszki. 1....2....3. ZNa Lick i 2 nieznane ci ruchy.

Magda
Jedziesz dalej na slowpoku. Ku twemu zdziwieniu jedziesz na nim mimo to ze droga z lodu się skończyła.

Johu
Pokemony mogą się nauczyć nawet mowić. Twerdzą że jest to możliwe jeśli się wysilisz. Nie chodzi tu o czytanie ludzkim glosem.

Un
Shiny CLeffa zasypia. Przesłodko rusza nóżkami i łapkami przez sen i się usmiecha. Ciekawe co się jej sni....

Rafik
Kiedy przejęłam PMM tlumaczono mi na chacie co kto robi. Nie wyjasniles mi to nie wiem co robisz.
Powrót do góry Go down
Mike

Mike

Male

Liczba postów : 11521
Szacunek na dzielni : -2

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:44 pm

Ok może jak kiedyś nauczysz się jeszcze 3 ewoloujesz ale to nie teraz wybieram cie Cryogonal nie wiesz czy w tej grocie mogą żyć dzikie pokemony do złapania?
Powrót do góry Go down
bartek1209

bartek1209

Liczba postów : 677

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:44 pm

Stojcie ! prosze was znencajcie sie nad tym czlowiekiem pokazal na rafika ale nie miedzy soba a tak wogole chce ktos z was powalczyc 1 vs 1?
Powrót do góry Go down
Applejacks

Applejacks

Female

Liczba postów : 10125
Szacunek na dzielni : 7

Troche to dziwne ale nie bd marudzić i jade dalje
Powrót do góry Go down
Unorthodox

Unorthodox

Male

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:45 pm

Położyłem ją lekko na trawie i czekałem aż się obudzi..
Powrót do góry Go down
Johu

Johu

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:45 pm

- Jak mam was nauczyć czytać pokemonowym głosem, skoro nie znam waszego języka? - Powiedział - Ehh... Macie tu książkę... Będę wam pokazywał poszczególne litery i mówił jak je czytać.
Po czym zaczął pokazywać litery od A do Ż łącznie z ich wymową.
- A teraz reszty nauczcie się sami - Powiedział
Powrót do góry Go down
Lopunny

Lopunny

Female

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:53 pm

Mike
Misiu chce wyjść z jaskini. Zimno mu i boi sie ciemności. Zaczyna troche płakać.

Bartek
Nie sluchaly cię. Walczyły dalej.

Magda
Pełno pokemonów zafascynowało to co robi Slowpoke. PrzybyłyPodróż między miastami - Page 32 102 bo chciały się dowiedzieć jak on to robi.

Un
Pokemon zaczyna się trząść. Zimno jej.

Johu
Pokemony się poddały. Stwierdziły że nie chcą jednak czytać. Wolą abyś ty im czytał na przyszłóć.

Rafik
Nie mozesz ni zrobic. Pokemony zaciekle walczą.
Powrót do góry Go down
Applejacks

Applejacks

Female

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:54 pm

Witaj malutki, chcesz się dowiedzieć jak on to robi?
Slowpoke wytłumacz mu
Powrót do góry Go down
Mike

Mike

Male

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:54 pm

Cicho cicho cicho Cryogonal poszukaj bezpiecznego wyjścia.
Powrót do góry Go down
Unorthodox

Unorthodox

Male

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:55 pm

Wziąłem liście z drzew i przykryłem ją nimi..
Powrót do góry Go down
Johu

Johu

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 6:58 pm

- Tak też myślałem. - Powiedział z uśmiechem. - W takim razie wyruszamy poszukać Pokemonów do drużyny, tak? - Rzucił.
Wyruszył więc wraz z kompanami w poszukiwaniu nowych członków drużyny. Szukał głównie pokemonów wodnych oraz trawiastych.
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

Liczba postów : 17196

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:02 pm

- Ciekawe? Skad wziął tu sie Moon Stone? - powiedziała do siebie - MOże ktos go zgubił? POszukajmy! - powiedziała do pokemonów i zaczyna szukac...
Powrót do góry Go down
Rafik

Rafik

Liczba postów : 2127

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:02 pm

Więc bulbasaur, trubbish, magby atakujcie!
Powrót do góry Go down
bartek1209

bartek1209

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:16 pm

Nie walczcie ze soba prosze was ! znecajcie sie nad tamtym czlowiekiem okazalem na rarika
Powrót do góry Go down
Lopunny

Lopunny

Female

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:41 pm

Magda
Slowpoke się usmiechnął. Executte nie znióśł tego.... Niech ziemia mu lekką będzie.... Zadowolony z ebedzie jajeczniczka zjawia się
Podróż między miastami - Page 32 006

Mike
Misiaczek się bardzo bał. Przytulal się z całych sił. Wyjścia nie było nigdzie w okolicy. Cryogonal nie mógł znieść tego że zawiódł.

Un
Liście zdmuchnął wiatr. Cleffa znowu marzła.

Lugia
Delcatty oberwała Meteorytem z orbity księżyca. Zginela i ozywilo ją Moon Stone które spadło na placek z Kota.

Rafik
Wszystkie 6 pokemonów wałczyło między sobą. Twoje też, ale nie wiesz czemu.

Bartek
Teraz walczy 6 pokemonów. Nastąpił chaos.

Johu
Byl tylko ten pokemon typu Normalnego.Podróż między miastami - Page 32 298

KOMUNITAK
Bardzo latwo zauważam ludzi mających Avatar. Kto ma avatara ma 50% mniej na to że zostanie pominięty.

Ostatnio zmieniony przez Lopunny dnia Sro Mar 20, 2013 7:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Applejacks

Applejacks

Female

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:43 pm

To my może chodźmy dalej
Powrót do góry Go down
Mike

Mike

Male

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:44 pm

Spokojnie wszyscy Tediurssa jak wejdziesz do pokeballa to będzie ci ciepło gdy będzie cieplej to ciebie wybiorę, podał mu pokeball.
Cryogonal sprawdź czy tam nadal jest zespół zeR jeżeli ciebie zauważą to ice beam i chroń się light screen uważaj.
Trzyma pokeballa dla Tediurssy.
Powrót do góry Go down
Unorthodox

Unorthodox

Male

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:44 pm

Wypuściłem Cyndaquila. - Cyndaquil ogrzej Cleffę i wytwórz ogień na grzebiecie tak długo jak się da..
Powrót do góry Go down
Johu

Johu

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:51 pm

Trener nareszcie zobaczył 1 pokemona. Był on bardzo słodki, ale jak to zwykle bywa po ewolucji byłby zapewne potężny. Trener postanowił go więc złapać.
- Witaj mały, co tu robisz? - Zapytał.
Powrót do góry Go down
bartek1209

bartek1209

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:53 pm

Spokoj ! Mam do was sprawe tylko mnie posłuchajcie !
Powrót do góry Go down
Lopunny

Lopunny

Female

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:56 pm

Magda
Charizard dobrał się. WIdok był nieprzyjemny. Oddalacie się od tego miejsca w dalszym ciągu zbliżająć się do Safranii. Jesteście juz bardzo blisko.

Mike
Misio nie chciał być ani na chwile sam oraz nie chciał opuścic twoich ramion. Przytulal się do ciebie nie chciał się oddalać.

Un
Cyndaquil tak zrobil. Cleffa spokojnie spi.

Johu
Pokemon się zaśmiał. Chyba nie rozumie za wile. Jest dzieckiem.

Bartek
Pokemony były wyczerpane. Zaczęły cie sluchać.
Powrót do góry Go down
Applejacks

Applejacks

Female

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitimeSro Mar 20, 2013 7:57 pm

Glaceon już prawie jesteśmy poszukamy czegoś na targu
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podróż między miastami   Podróż między miastami - Page 32 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podróż między miastami
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 32 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Podróż między miastami
» Podróż między miastami
» Podróż między miastami
» Podróż między miastami
» Podróż między miastami

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Przygody-
Skocz do:  
strzałka do góry