|
|
Autor | Wiadomość |
---|
LugiaFly
Liczba postów : 17196 Szacunek na dzielni : 7
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 11:17 am | |
| Idzie spokojnie, nie za szybko.. Nie chce wystraszyć pokemonów.. - Piękna pogoda.. - powiedziała do siebie i pokemonów - Houndoom.. Pochyena.. Jeśli coś wyczujecie to wiecie co robić.. - powiedziała. Idzie dalej w stronę gór.. |
|
| |
Lopunny
Liczba postów : 6687 Szacunek na dzielni : 2 Age : 28
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 11:23 am | |
| Lugia Pogoda jest piękna. Cudowna. Nagle Taifun tornada slonce deszcze grady. Zaczynasz lewitowac i spadac nie wiesz co sie dzieje i jak to sie dzieje. Wszystko się kręci i wiruje. Latająć widzisz na dole roześmianego. Który co chwile wyglada: Tak Tak I tak Taaa. Pogoda jest cuuudownaaa... Magda Pokemon się na ciebie gapił. Chyba myśli. |
|
| |
Applejacks
Liczba postów : 10125 Szacunek na dzielni : 7 Age : 27
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 11:26 am | |
| |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 11:29 am | |
| -Jezus Maria! - krzyknęła.. Zobaczyła Castform'a który płatał jej figle.. - Osz ty pierunie ruski! - krzyknęła - Houndoom! Użyj Smogu! Weavile! Ice Wind! Już ja ci pokaże! Nie będziesz sobie ze mnie żartował! - powiedziała wręcz wnerwiona.. |
|
| |
Mielci
Liczba postów : 95 Szacunek na dzielni : 0
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 11:33 am | |
| Idzie razem z pokemonami przez las. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 11:40 am | |
| Lugia Smog zdmuchnął Taifun, a wiatr pozbawiło chłodu piekące słonce. Ty i twoje 2 pokemony kręcicie się w Taifunie lewtiująć. Nagle dołącza do ciebie Magda z jakimś Larvitarem i pytasz ją jak się jej kręci.
Magda. Widzisz że pogoda wariuje. Wciąga cie Szalejący Taifun w okolicy. Larvitara tak samo. Zastajesz Lugie ktora cie pyta. Jak ci się kręci?
Mielci Minchino dalej za tobą chodzi.
Ostatnio zmieniony przez Lopunny dnia Wto Mar 19, 2013 11:41 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
Unorthodox
Liczba postów : 5460 Szacunek na dzielni : 1
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 11:41 am | |
| Wyszedłem z miasta i wypuściłem Chikoritę. - Pokaż co umiesz.. |
|
| |
Mielci
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 11:42 am | |
| Hej a może chcesz być moim pokemonem,jestem myśle że dobrym trenerem to jak? |
|
| |
Applejacks
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 11:45 am | |
| Hejo lugia. chce złapać tego pokemona |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 11:49 am | |
| -Hej! - mówi kręcąc się z Magdą - Dobra! Trzeba jakoś pozbyć się tego natrętnego Castform'a który jak widać lubi nabijać się z innych przy użyciu pogody.. - powiedziała. Spojrzała na tego, wnerwiającego, śmiejącego się na dole Castform'a.. - Houndoom! Ember! Weavile! Spróbuj się do niego zbliżyć przy użyciu Faint Attack! Jeśli ci się uda walnij go.. Ale tak mocno.. Metal Claw! Yanmega! Nie przestawaj atakować go Ancientpower! Hoothoot spróbuj uśpić tego gada Hipnozą! Pochyena! Ty razem z Weavile zbliż się do Castform'a! Złap go za pomocą Crunch i nie puszczaj! - powiedziała, po czym spojrzała na duł wnerwiona jak nigdy.. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:00 pm | |
| Magda i Lugia Castform wyraznie wyczówa zagrożenie. Taifun staje sie okropnie silny. I Wiruje tak szybko ze nie da sie tego opisać! WPada jakis chlopak i was pyta jak się kręci.
Mielci Jakis Taifun wćiąga ciebie i 2 pokemony które są z tobą. Widzisz 2 dziewczyny i pytas zje jak się kręci.
Uno Taifun cię wciąga nie wiesz zupelnie jak to mozliwe. Pytasz 2 dziewczyny i jakiegos chlopaka jak im się kręci. Wszyscy Wkońcu Castforma trafił szlak. Taifun byl tak silny że otoczyliście planete 20 razy w ciągu 1 sekundy. Taifun porawl w ten sposób królową Angli która wykszyknęła. Nie zapytam was nawet jak się kręci! Nagle przenieśliście się w czasie o 2000 lat. I Gonił was w Taifunie Archeopsy i Areodactyle. Potem przenieśliście się w przyszłóść o 5000 Miliardow lat i przelecieliście przez konferencje pokoju i wywolaliscie wojne galaktyczną. Po chwili wracacie do swojego czasu i przelatujecie przez stadion żużlowy zmieniając pozycje i wygrywa Edgar ciemięga. Po czym wracacie na miejsce startu a Taifun znika wraz z Castformem. Nagle wszscy się wydarliście. CO TO BYLO!!!!
Ostatnio zmieniony przez Lopunny dnia Wto Mar 19, 2013 12:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Mielci
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:02 pm | |
| Siema dziewczyny co tu się dzieje?Moge złapać tego pokemona? |
|
| |
Unorthodox
Liczba postów : 5460 Szacunek na dzielni : 1
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:06 pm | |
| - Nawet fajnie było, poznałem przyszłość.. |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:09 pm | |
| -CO TO BYŁO!!! - po tych słowach Lugii tak kręciło się w głowie, jak i jej pokemonom, że od razu przewróciła się... Leży na ziemi, a obok niej... Houndoom, Weavile, Poochyena, Yanmega, Gible i Hoothoot.. - Osz ty w... - wydusiła po 15 min.. - Niech ja go złapie w swoje ręce.. - dalej leży na ziemi.. Przed oczami widzi jedynie coś kręcącego się.. - Niech ja go złapie.. Jak go złapie to zabije... - udało jej się wstać.. Obraz przed oczami był już normalny.. Idzie chwiejnym krokiem w stronę gór.. Dla bezpieczeństwa schowała pokemony w Pokeballach bo i im kręciło się w głowach.. Rozglądała się czy nie ma tu jakiś prehistorycznych pokemonów które goniły ich w tajfunie..
Ostatnio zmieniony przez LugiaFly dnia Wto Mar 19, 2013 12:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
bartek1209
Liczba postów : 677 Szacunek na dzielni : 0
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:10 pm | |
| |
|
| |
Applejacks
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:16 pm | |
| Larvitar schowaj się w pokeballu bd tam bezpieczny |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:28 pm | |
| Lugia Dotarlas do gór. Droga była latwiejsza po tym jak Taifun cię troche poniósł.
Un Obawiasz się wojny galaktycznej.
Mielci Castrofma juz nie bylo a Larvitar jest w szoku i nie moze sie ruszać.
Magda Larvitar jest w szoku i strasznie szybko oddycha leżąc na ziemi.
Bartek Chodzisz szukając pokemonów, a z nieba spada na ciebie królowa Angli. (Po tym Taifunie) Natychmiast uciekła. |
|
| |
Mielci
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:31 pm | |
| Łapie Turtwiga i Minchino i pyta się jednej z dziewczyn gdzie idzie i co sięd zieje z Larvitarem.
Ostatnio zmieniony przez Mielci dnia Wto Mar 19, 2013 12:32 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:32 pm | |
| -Dobra.. Tak więc to co poprzednio.. Houndoom i Poochyena spróbujcie coś wyniuchać.. Hoothoot i Yanmega! Latajcie po okolicy.. Weavile szukaj pokemonów na zboczach górskich.. Ułatwisz sobie poruszanie gdy wbijesz pazury w skały przy użyciu Metal Claw... Gible.. - chwila ciszy.. - Eee.. I co ja mam z tobą zrobić? Dobra! Pójdziesz ze mną.. - powiedziała - A teraz szukajmy! |
|
| |
Applejacks
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:33 pm | |
| Larvitar wejdź do pokeballa to zabiorę ci do cp |
|
| |
bartek1209
Liczba postów : 677 Szacunek na dzielni : 0
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:34 pm | |
| co to bylo? no nic szukam dalej |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:40 pm | |
| Mielci Jedna z dziewczy juz dawno poszla w stronę gór. Zaś druga uspokajała larvitara.
Lugia Hoothoot slabo widzi w dzień. Yanmega wpada na pomysł aby Hoothoot szukał w nocy a on sam w dzień co zwiekszy iloraz poszukiwań podzielony przez pierwiastek cząsteczki atamowej dodając do dzialania potencjalnego pokemona górskiego.Nic nie zrozumialas oprocz tego ze hoothoot powinien szukac w nocy a yanmega w dzień. (Ja tez nic nie zrozumialam xD)
Magda Larvitar panikowal kiedy co niego mowilas co kolwiek zaczynal sie szarpać i głosńo piszczeć.
Bartek Twoje poszukiwania jak narazie nie miały postępów. Jednak w okolicy coś jest. Ciągle masz to przeczucie. |
|
| |
Mielci
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:41 pm | |
| To dobrze idę dalej przez las. |
|
| |
Applejacks
| Temat: Re: Podróż między miastami Wto Mar 19, 2013 12:43 pm | |
| Uspokuj sie nic się nie dzieje |