Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  
Listopad 2024
PonWtoSroCzwPiąSobNie
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
The most tagged members
No user
The most tagged keywords

Share

Miasto Orania

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
AutorWiadomość
Nero4

Nero4

Male

Liczba postów : 5593
Szacunek na dzielni : 1

Orania - Miasto Orania - Page 25 Empty
PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 1:24 pm

Zobaczyłeś że coś się ruszało w trawie... Jednak nie wychodziło z niej... Gdy do niej zajrzałeś zobaczyłeś małego pokemona... Był to Orania - Miasto Orania - Page 25 524
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

Liczba postów : 219
Szacunek na dzielni : 0

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 1:33 pm

Uhm jaki słabiutki pokemon idealny na trening
- Idź Onix i atakuj Tackle!
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 1:35 pm

Dziki pokemon został od razu powalony... Pewnie uciekał przed czymś i schował się w krzakach... Już wcześniej był zmęczony.
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 2:06 pm

No cóż nie była to ciężka walka Wyciągnąłem Pokeballa i rzuciłem w stronę pokonanego Pokemona.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 3:56 pm

Gratuluję złapałeś Rogenrolle!
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 4:07 pm

Yea, mój pierwszy pokemon ściskając w ręku pokeball zastanawiałem się czy będzie on stałym członkiem mojej drużyny po chwili schowałem pokemona do plecaka, kiedyś się nad tym zastanowię a ja dalej szukam pokemonów, które będą ze mną chciały walczyć.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 4:09 pm

Poszedłeś na jakąś polanę... Nie było tam żadnego pokemona... Zobaczyłeś tam trenera... Ten trener chciał z tobą walczyć.
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 4:16 pm

-No jak chcesz, możemy powalczyć. - moja pierwsza walka mam nadzieje że mi pójdzie dobrze
-Onix! Idź!
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 4:19 pm

Pierwszym pokemonem przeciwnika był Orania - Miasto Orania - Page 25 088. Trener czekał na twój ruch.
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 4:37 pm

Po zobaczeniu pokemona i obmyśleniu taktyki, rozkazałeś pokemonowi:
- Onix harden, a potem tackle!
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 4:43 pm

Onix był o wiele szybszy niż Grimmer... Grimmer zdążył zatruć Onixa za pomocą Poison Gas lecz po tym ataku padł na ziemię... Drugim pokemonem trenera był Orania - Miasto Orania - Page 25 270. Pokemon od razu zaatakował Abosrb i osłabił Onixa.
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 4:47 pm

-Dobrze Onix, już jednego pokemona pokonałeś teraz następny, użyj Bind.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 4:51 pm

Ten atak nic nie dawał ponieważ Lotad cały czas leczył się Absorb... Po chwili Onix padł nieprzytomny.
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 4:53 pm

- Wracaj Onix!
Kurde, nie chce tego robić ale muszę
- Idź Roggenrola. - z Pokeballa wyszedł lekko zdziwiony pokemon - mam nadzieje że mnie posłuchasz i będziesz chciał walczyć. Atakuj Tackle!
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 4:54 pm

Pokemon zaatakował i od razu uciekł ci koło nogi... Lotad nie umiał trafić uciekającego pokemona Absorb...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 5:00 pm

- No nie bój się dasz sobie rade, idź zaatakuj go atakiem Tackle. Dobrze?
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 5:02 pm

Pokemon atakował Tackle i od razu uciekał... Lotad nie mógł go trafić... Roggenrola cały czas robiła to samo... Lotad już ledwo stał na nogach...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 5:04 pm

-Dobrze ci idzie a teraz go wykończ i wygrasz swoją pierwszą walke.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 5:07 pm

Roggenrola miał już atakować... Potknął się i upadł... Lotad wyssał z niego część energii za pomocą Absorb... Roggenrola wstał... Był zdenerwowany. Zaatakował z całej siły Tackle i powalił przeciwnika... Trener dał ci nagrodę... Było to 10$.
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 5:13 pm

-Udało nam się! Roggenrola naprawdę wygrałeś! Teraz wracaj do pokeballa udamy się do Centrum Pokemon uleczymy was. Zadowolony udałem się do lecznicy.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 8:57 pm

Twoje pokemony zostały wyleczone.
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:13 pm

No dobra mój Onix wygrał już kilka walk ale to nie wystarczy muszę go nauczyć jakiegoś nowego ciosu po tej myśli udałem się na tą samą polane, na której walczyłem z trenerem. Dotarłem na nią bez trudu, więc jest dobrze. Wyciągnąłem pokeballa z Onixem i wypuściłem go:
-Teraz spróbujemy nauczyć się Cię ataku Screech. - mój pokemon spojrzał na mnie zdziwiony jak by nie wiedział o co chodzi - zaraz ci wytłumaczę atak Screech lub inaczej skrzek. Masz po prostu użyć Screechu na... np. tamtym drzewie - wskazałem małe drzewko, które stało po środku polany. Onix jak by wiedział mniej więcej o co chodzi zaczął się zbliżać w stronę drzewa.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:14 pm

Pokemon nie wiedział na czym polega sam atak... Nie wiedział jak ma go wykonać...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:24 pm

-Ehm no dobra może inaczej najpierw jak działa ten atak, otóż ten atak obniża obrone przeciwnika, dzięki niemu szybciej pokonasz wroga. Masz wydać z siebie okropny hałas, wrzasnąć na te drzewko. Rozumiesz?
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:26 pm

Pokemon nie widział sensu krzyczenia na drzewo... Lecz zrobił to... Był zbyt cichy... Nie udało mu się...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Orania - Miasto Orania - Page 25 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Miasto Orania
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 25 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Miasto Orania
» Miasto Orania
» Miasto Orania
» Miasto Orania.
» Miasto Azuria

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Przygody-
Skocz do:  
strzałka do góry