Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  
Listopad 2024
PonWtoSroCzwPiąSobNie
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
The most tagged members
No user
The most tagged keywords

Share

Miejsce - Plaża

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
AutorWiadomość
LugiaFly

LugiaFly

Female

Liczba postów : 17196
Szacunek na dzielni : 7

Miejsce - Plaża - Page 17 Empty
PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 6:31 pm

- Mam jakieś złe przeczucia.. - powiedziała - Tak jak by ktoś kto nie powinien wrócił z zaświatów.. - rozglądała się po okolicy.. - I to na pewno nie jest człowiek.. - przeszły ją ciarki..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

Liczba postów : 11094
Szacunek na dzielni : 5

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 6:32 pm

urk chyba nawet się domyślam kto...
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 6:34 pm

- Mam nadzieje, że to nie ten na D...
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 6:35 pm

nawet nie dokańczaj
a najgorsze jest to że on powiedział że się zemści
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 6:57 pm

- No właśnie.. - usłyszeliście znajomy i straszny głos - Wszędzie rozpoznam ten głos.. Darkrai! - odwróciła się.. Usłyszeliście mroczny śmiech.. - Tęskniliście? - powiedział.. Za atakował Dark Puls.. - Darkrai! Jak ty w ogóle wróciłeś do żywych! - powiedziała - Gdy jedno z nas żyje.. Drugie też, żyć musi.. Lecz gdy jeden zginie z rąk drugiego przeżyje ten który zabił.. - zaśmiał się szyderczo - A skoro jedno musi żyć.. - powiedział - Drugi musi zginąć.. - dokończyła Lugia - A wiesz co to oznacza? - powiedział Darkrai - To że ty musisz zginąć! - powiedział - O nie.. Ja nie zginę! Prędzej ty! - zaczęła się walka dwóch Darkrai..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 6:59 pm

no super i który jest który
ehh mogę tylko patrzeć nie dam zady jej pomóc...
i z tą ręką
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 7:25 pm

- I ty próbujesz mnie pokonać! Żałosne.. - powiedział Darkrai.. - Może i nie jestem prawdziwym pokemonem! Ale walczę najlepiej jak mogę! - Oby dwa Darkraie za atakowały Dark Pulse.. Lugie dało się rozpoznać po tym, że ona jest czerwonookim Darkraiem.. Drugi zaś wyglądał normalnie.. Zaśmiał się szyderczo i spojrzał na Matta.. - Ciekawe co teraz zrobisz.. - skierował atak Focus Blast na Matta..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 7:29 pm

zaczął uciekać...
ale się potknął
nawet w takim momencie?!
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 7:33 pm

- Matt! - krzyknęła.. Błyskawicznie poleciała w jego stronę wyprzedzając atak i zasłoniła Matta własnym ciałem... Matt nie oberwał.. Jednak Lugia leżała na ziemi oparta na rękach.. - Żałosne.. Wy ludzie za bardzo przywiązujecie się do drugiej osoby.. - zaśmiał się - Przez co jesteście tak łatwym celem do pokonania.. - Lugia nie miała sił.. Zmieniła się w człowieka..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 7:36 pm

lugia nie musiałaś tego robić jesteś ważniejsza ode mnie ty możesz uratować świat...
a ja co mogę?
nic nie mogę dlatego nie musisz mnei chronić
starał ją jakoś podnieść
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 7:45 pm

- Nie ma niczego cenniejszego od przyjaciół.. - powiedziała.. - Oni są ważniejsi.. - Darkrai ponownie się zaśmiał.. - Przyjaciele.. Koledzy.. A na co komu oni?! Tylko przeszkadzają.. - Lugia podczas tego gdy Darkrai mówi rzuciła nóż w jego stronę.. Jednak Darkrai go zatrzymał - Nie.. nie.. nie.. Tak to my się bawić nie będziemy.. - powiedział.. - Nikt nie zabije mnie.. Lecz ciebie owszem.. - zaśmiał się.. - Ale to ci się już nie przyda! - za atakował ją Dark Pulse tak mocno, że odleciała do tyłu.. Wtedy Darkrai zabrał jej Amulet.. - Mój Amulet! - krzyknęła - Martwym się nie przyda.. - zgniótł go we własnej ręce.. - A teraz giń! Czerwonooki Darkraiu! - Darkrai rzucił jej własny nóż w jej stronę..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 7:47 pm

pobiegł w stronę w którą leciał nóż i sam nim oberwał
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 7:51 pm

- Matt... - powiedziała zszokowana.. Udało jej się wstać i podbiegła do niego.. - Matt.. Powiedz, że nic ci nie jest.. - Darkrai znów się zaśmiał.. - I na co to robiłeś.. Ona i tak zginie.. A bez tego swojego amuleciku jest nic nie watra.. Nie potrafi nawet za atakować.. Żałosne.. - powiedział..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 7:52 pm

lu-gia
tyle dał rady powiedzieć
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 8:07 pm

- Matt! Nie! - rozpłakała się.. - Nie możesz mnie opuścić.. Nie teraz! - przytuliła go.. - Matt.. - powiedziała ze łzami w oczach.. - Żałosne.. Na prawdą żałosne.. - powiedział Darkrai.. - Wy ludzie jesteście dziwni.. Płaczecie gdy inny zginie.. Jednymi słowem oznaka słabości.. - zaśmiał się - My w przeciwieństwie do ciebie mamy uczucia.. - powiedziała.. - Cenimy kogoś kto jest dla nas kimś ważnym.. Nie to co ty.. - powiedziała z łzami w oczach.. - Ale nie myśl, że ujdzie ci to płazem.. - wyjęła łuk i wycelowała w Darkraia.. - A ja na to nie pozwolę! - jej oczy zapłonęły.. Wypuściła strzałę której Darkrai nie mógł zatrzymać.. - Do zobaczenia w piekle.. - powiedziała.. Po chwili Darkrai znikł.. - Matt.. Powiedz, że mnie słyszysz.. Matt.. - powiedziała..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 8:08 pm

chyba jeszcze żył ale się nie ruszał
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 8:11 pm

- I jak ja mam ci pomóc.. - zapytała - Przecież nie dam rady zanieść cie nawet do szpitala.. Nie chcę stracić kogoś mi bardzo bliskiego.. - powiedziała ze łzami w oczach..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 8:12 pm

nadal jest nie przytomny czekanie to jest chyba najgorszy pomysł a on nadal ma wbity w klatkę piersiową nóż
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 8:20 pm

- Pięknie.. I jak ja mam go teraz stąd zabrać.. - pomyślała - Myśl.. Myśl dziewczyno.. - Lugia wzięła go na ręce i biegnie do szpitala.. Dziwne jak jej się tu udało.. Skoro jako Darkrai z trudem go podniosła..
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeWto Kwi 02, 2013 8:29 pm

wychodzicie
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeSro Kwi 03, 2013 2:43 pm

- Spalić go nie ma jak.. - pomyślała.. - A moc Darkraia mi nie pomoże.. Co by tu z nim zrobić.. - poczuła impuls mówiący - Amulet to nie moc.. To pomoc dla ciebie.. Ty jej nie potrzebujesz.. Poradzisz sobie z nią sama.. - usłyszała.. - Amulet to nie moc.. - powtórzyła.. Kolejny impuls - Dasz sobie rade sama.. Moc masz w sobie.. - po tych słowach Lugia wyrzuciła nóż w powietrze i wycelowała w niego.. Za atakowała Dark Pulse potężniejszym niż z Amuletem.. Po nożu nic nie zostało.. Lugia wróciła do szpitala..
Powrót do góry Go down
Applejacks

Applejacks

Female

Liczba postów : 10125

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeCzw Kwi 04, 2013 11:55 am

Lece sobie na altari..
Powrót do góry Go down
Applejacks

Applejacks

Female

Liczba postów : 10125

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeCzw Kwi 04, 2013 12:07 pm

Lece do nieba :3 (czyi zaśwaitów)
Powrót do góry Go down
dagi66

dagi66

Male

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeCzw Kwi 04, 2013 1:44 pm

ok jesteśmy walczcie
Powrót do góry Go down
LugiaFly

LugiaFly

Female

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitimeCzw Kwi 04, 2013 1:49 pm

Lugia zmienia się w Darkraia.. - No to zaczynajmy! - Lugia używa Dark Pulse.. Victini Miotacza Ognia..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Miejsce - Plaża   Miejsce - Plaża - Page 17 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Miejsce - Plaża
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 17 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Miejsce - Plaża
» Miejsce - Las
» Miejsce - Kawiarnia
» Miejsce - Kawiarnia
» Miejsce - Kawiarnia

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Przygody-
Skocz do:  
strzałka do góry