Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  
Listopad 2024
PonWtoSroCzwPiąSobNie
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
The most tagged members
No user
The most tagged keywords

Share

Miasto Orania

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
AutorWiadomość
Narkan

Narkan

Liczba postów : 219
Szacunek na dzielni : 0

Miasto Orania - Page 26 Empty
PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:29 pm

-Ech jeszcze inaczej chodźmy poszukać jakiegoś słabego pokemona typu Caterpie. Ale zanim masz krzyknąć jak by od tego zależało twoje życie. - I poszliśmy poszukać celu.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

Liczba postów : 5593
Szacunek na dzielni : 1

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:29 pm

Niestety nic nie spotkaliście...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:30 pm

Szukamy dalej...
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:34 pm

Twój Onix narysował Roggenrole... Chciał przez to powiedzieć że może na niej spróbować.
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:38 pm

- Yh okej można spróbować, ale mam nadzieje że mi pokemon nie ucieknie ze strachu. - wyciągnąłem pokeballa i wylazł z niego Roggenrole, uklęknąłem przed nim - cześć mój słodziaku mam dla ciebie misje, otóż ten tutaj pokemon musi się nauczyć Screechu i nie mam na czym go uczyć więc pomyślałem że po testuje go na Tobie, jak Onix użyje tego posunięcia na Tobie to nie uciekaj nic ci nie zrobi. - wstałem odwróciłem się do Onixa - no możesz próbować.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:41 pm

Roggenrola się zgodził bo wiedziała że jeśli on się tego nauczy to sam nie będzie musiał walczyć... Onix krzyknął bardzo głośno... Gratuluję twój Onix nauczył się Screech! Roggenrola się tak przestraszyła że schowała ci się za nogą...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:44 pm

- No udało Ci się! Gratuluje! A teraz chowaj się do pokeballa - pokemon wrócił do środka a pokeball wylądował w plecaku, odwróciłem się do Roggenrola byłeś bardzo dzielny dziękuje Ci ale teraz chowaj się do pokeballa i ten pokemon też został schowany do plecaka. A ja ruszyłem w poszukiwaniu przygód.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:46 pm

Zaczepił cię trener... Wytłumaczył że jego pokemon się zgubił... Trener pokazał jego zdjęcie... Wyglądał on tak Miasto Orania - Page 26 587... Trener powiedział że ma nagrodę... Nie powiedział jaką...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:51 pm

- No pewnie, że Ci pomogę, wyciągnąłem z plecaka pokeball z Roggenrolą - ten pokemon mi pomoże, Onixa bym też wziął ale twój pokemon może się go przestraszyć.
- No dobrze. - odpowiedział smutny trener.
- Ja idę w strone tych drzew razem z moim pokemonem a ty idź w strone tych pagórków. - I zaczęliśmy poszukiwania.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 9:57 pm

Nie znaleźliście go... Zobaczyliście że coś nad wami lata...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 10:00 pm

- Och co to może być? - zdjełem plecak i zaczełem w nim szukać lornetki- szlag dlaczego jej dziś nie wziąłem Może ty rozpoznajesz to coś co nad nami lata? - skierowałem pytanie do trenera.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 10:01 pm

To coś was poraziło prądem... Trener był pewien że to jego Emolga... Zaczął ją wołać... Ona przyleciała... Podziękował ci i dał ci nagrodę... Był to Ultraball i 20$.
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 10:05 pm

Trener skierował się w swoją strone a ja wypuściłem Onixa i zaczęliśmy się bawić, po jakiś 45 minutach przestaliśmy i postanowiliśmy się zdrzemnąć.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 10:17 pm

Obudził was ryk jakiegoś pokemona... Ruszyliście w jego stronę... Gdy tam dotarliście zobaczyliście wkurzonego Miasto Orania - Page 26 612... Chyba nie cieszył się na wasz widok... Od razu was zaatakował... Onix po raz pierwszy wolał uciekać... Gdy się obróciłeś żeby zaczął uciekać zobaczyłeś biegnącego Roggenrolę... Był on dość daleko... Pewnie gdy przyglądaliście się pokemonowi on zaczął uciekać...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimePią Mar 15, 2013 10:29 pm

Ych trzeba uciekać skoro mój Onix tak robi to musi być twardym pokemonem, tylko w którą strone biec? A niech to pobiegnę za moimi pokemonami może one coś wymyślą, mam tylko nadziej że nie będę musiał daleko biegać, mogłem jednak ćwiczyć
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimeSob Mar 16, 2013 12:06 pm

Pokemon cię gonił... Zgubiłeś go gdy dobiegłeś do jakiejś jaskini było tam pełno tych pokemonów Miasto Orania - Page 26 050 Miasto Orania - Page 26 051... Pokemony nie zwróciły na ciebie uwagi...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimeSob Mar 16, 2013 12:11 pm

- Jakiś Diglett lub Dugtrio zechce przyłączyć się do mojej drużyny?
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimeSob Mar 16, 2013 12:14 pm

Pokemony gdy to usłyszały schowały się pod ziemie...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimeSob Mar 16, 2013 12:16 pm

Przejdę się po tej jaskini aż do momentu kiedy będzie za ciemno aby dalej iść.
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimeSob Mar 16, 2013 12:18 pm

Niestety... Ta jaskinia była dość krótka... Zobaczyłeś jakąś dziurę w podłodze...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimeSob Mar 16, 2013 12:19 pm

- Hmmm, może coś w niej jest - włożyłem rękę do dziury
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimeSob Mar 16, 2013 12:30 pm

Gdy szukałeś czegoś zobaczyłeś że jest tam tunel...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimeSob Mar 16, 2013 12:40 pm

-No dobra wchodzę do niego. - i jak po tych słowach wszedłem w ten tunel
Powrót do góry Go down
Nero4

Nero4

Male

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimeSob Mar 16, 2013 12:43 pm

Gdy wyszedłeś z niego zobaczyłeś dużo jaj Digletów...
Powrót do góry Go down
Narkan

Narkan

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitimeSob Mar 16, 2013 12:45 pm

Podchodzę i biorę jedno
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Miasto Orania   Miasto Orania - Page 26 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Miasto Orania
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 26 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Miasto Orania
» Miasto Orania
» Miasto Orania
» Miasto Orania.
» Miasto Azuria

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Przygody-
Skocz do:  
strzałka do góry