|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lopunny
Liczba postów : 6687 Szacunek na dzielni : 2 Age : 28
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:20 pm | |
| |
|
| |
LugiaFly
Liczba postów : 17196 Szacunek na dzielni : 7
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:22 pm | |
| Tak! Sneasel! Udało nam się.. A raczej to tobie się udało! - przytuliła Sneasela do siebie. - No to teraz zasłużyłeś na odpoczynek. Rób co chcesz. Tylko nie oddalaj się za bardzo. - Sneasel jednak wolał zostać ze swoją trenerką. - Hej! Lopunny zaczekaj! Idziemy z tobą! |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:23 pm | |
| W Porządku pospieszcie sie slyszalam ze nasz znajomy jest w Marmori. |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:25 pm | |
| -Super. Ciekawa tylko jestem jak by sobie Sneasel tam poradził. Zna ruch na kamienne pokemony ale sam za nimi nie przepada. Jak uważasz? Da sobie rade? Czy może poczekać i jeszcze trochę z nim potrenować? - zapytała Lopunny. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:26 pm | |
| Wlasciwie mam klopot bo jedynie Buneary jest w stanie walczyc a Feebas nie. Moze lider zgodzi sie na 2 walke? |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:29 pm | |
| -Fajnie by było. A na dodatek (to mówiła szeptem) Sneasel chyba podoba się Buneary. (teraz już zwyczajnie) No ale nigdy nie wiadomo. Pokemony są zmienne ja pogoda. Raz są posłuszne i cie wręcz kochają, a gdy wyewoluują wręcz nienawidzą swojego trenera. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:30 pm | |
| Moja Buneary i Feebas wlasnie musza mnie bardzo kochac aby ewoluowaly. Sneasel potrzebuje po czesci tego samego oraz specjalnego szponu ktorego naprawde trudno zdobyc. |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:32 pm | |
| -Takk.. Jednak ty masz łatwiej. Ten przedmiot nazywa sie Ostrym Szponem. Sneasel zmieni się dopiero gdy będzie go miał i to w nocy... - przerwała nagle - Czy to nie mury Marmorii? |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:34 pm | |
| WYglada na to ze juz prawie jestesmy. Buneary co prawda ma prosciej ale strasznie sie martwie feebasem. Prawie nigdy nie moge go miec przy sobie. Ma z emna slaby kontakt ze wzgledu na to ze nie moze zyc na ladzie. Kontakty z tym pokemonem nan naprawde oganiczone. |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:39 pm | |
| -Zawsze jak spotkamy jakieś jezioro to możemy zrobić przystanek i odpocząć. A ty się z Feebasem pobawisz. Jestem pewna że będzie z niej piękna Milotic. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:42 pm | |
| Wlasciwie widze rzeke ktora ciagnie sie az do Marmori. Mozemy isc spacerkiem a ja wypuszcze feebasa ktory bbedzie plynal przez wzdloz rzeki. Będe mogła troche nawiązać kontakt i wgl.. Ten Pokemon naprawde szybko nauczyl sie nowego ataku i jestem pewna ze rozumie jaki jest dla mnie cenny. Feebas Idz! |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:47 pm | |
| -Ładna ta twoja Feebas. A jeszcze piękniejsza będzie gdy zmieni się w Milotic. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:48 pm | |
| Istnieja legenndy ze jesli feebas poczuje sie pieknym pokemonem fizycznie oraz na duszy to nastapi ewolucja. |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:53 pm | |
| -No no.. Znasz może jakieś legendy o Sneaselu lub innych pokemonach? Z chęcią posłucham. Ja znam tylko jedną... O pokemonie, o którym zawsze myślałam że wiem wszytko choć jednak coś zostawało tajemnicą. Znam też pewne słowa tejże legendy. Choć nie wiem czy to cie zaciekawi. - mówiła wpatrzona w wodę. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 9:57 pm | |
| Nigdy nie mialam do czynienia ze sneaselami. Jeszcze nigdy nawet z zadnym nie walczylam. Twoj jest pierwszym jakiego widze na oczy. Nic mi nigdy o nich nie mowiono. Ale twoj jest bardzo wyjatkowy bo wiekszosc tych pokemonow miwa paskudny charakter a twoj wydaje sie byc milszy. Wlasciwie wiem czmeu nikt nigdy nie widzial dzikiej Lopunny. Nie liczni to wiedza. Interesuje cie to? |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 10:00 pm | |
| -Mów dalej z chęcią posłucham. - popatrzyła na Lopunny. Potem jej wzrok znów utkwił w wodzie. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 10:03 pm | |
| Lopunny maja niesamowicie wyczulony sluch. Kiedy ludzie sie zblizaja jest tak wyczulona ze wie 10 sec przed co sie wydarzy. Lecz jedynie wtedy gdy okolica jest cicha i spokojna. DLatego te pokemony nie wychodza z lasu. Przed ewolucja nie jest tak wyczulona i przechwyt jest mozliwy. Lopunny maja taki sluch dlownie dlatego aby bronic potomstwo przed takimi pokemonami jak Arboki czy Sevipery. Zwykle ukrywa je w futerku na uszach. |
|
| |
Unorthodox
Liczba postów : 5460 Szacunek na dzielni : 1
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 10:07 pm | |
| Przechodząc obok zauważył że blisko drogi jest jezioro, więc poszedł coś połowić swoją wędką. |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 10:09 pm | |
| -Ciekawe.. Nie chcę nic mówić ale Feebasa nie ma.. Chwila, chwila... Gdzie twoja Feebas?! Sneasel właź na drzewo i rozejrzyj się! - Sneasel rozgląda się na wszystkie strony. Nagle wskazuje w stronę zatoki którą utworzyła rzeka. - Uff.. Ale mnie wystraszyła. Nie było by dobrze gdyby gdzieś zaginęła. Choć trzeba po nią iść. No chyba że się o nią tak nie martwisz jak ja. - powiedziała - W sumie dlaczego ja się tak przestraszyłam? - pomyślała - A z resztą... - pomyślała znowu i powiedziała - Tam jest jakiś chłopak! Choć bo ci jeszcze Feebasa złapie. |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 10:16 pm | |
| Untorhodox Uwaga! Zaraz zlowisz moja Feebas!!! |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 10:25 pm | |
| Feebas powrot! (dyszy) idziemy juz tak dlugo. Mimo to jestesmy juz blisko. Jeszcze troche |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 10:27 pm | |
| -Nooo.. - powiedziała. Cały czas jednak myślała o tej legendzie o której przypomniała sobie przy rozmowie z Lopunny. - Widziałaś gdzieś Sneasela? |
|
| |
Lopunny
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 10:29 pm | |
| Sneasel skacze po drzewach ciagle. Popatrz tam. (wskazuje drzewa z prawej strony). Tak wgl co ci chodzi po glowie? O czym tyle myslisz? |
|
| |
Unorthodox
Liczba postów : 5460 Szacunek na dzielni : 1
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 10:29 pm | |
| - Feebas ? Byłoby nieźle.. - mruknął sam do siebie widząc i słysząc głosy ludzi, których widział przy jeziorze. |
|
| |
LugiaFly
| Temat: Re: Podróż między miastami Sro Lut 27, 2013 10:31 pm | |
| -A nic.. Ta legenda o której ci wspomniałam.. I te słowa które zapamiętałam.. - mówiła od niechcenia. - Sneasel! Nie odchodź za daleko! |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Podróż między miastami | |
| |
|
| |
|